Fundació Alícia Fundació Catalunya - La Pedrera Món Sant Benet

Més de 4.000 persones han participat en la segona edició d’ALÍCIA’T durant els dies 3 i 4 de maig de 2014, la festa en que ALÍCIA, des del fantàstic entorn de Món Sant Benet posa en valor la cuina sana, fàcil i divertida per a tothom.

Nens, pares, mares i visitants de totes les edats han participat en els diferents tallers i s’han entretingut a les parades i activitats preparades, totes elles amb arguments de cuina i alimentació. Els nens han gaudit també preparant i menjant-se verdures sota la satisfeta mirada dels pares.

En total s’han fet un centenar de sessions divulgatives. Hi ha hagut tallers per a les famílies, pensats per evitar el malbaratament dels aliments, per cuinar amb el microones o per aprendre noves tendències com l’Street Food. També s’ha comptat amb l’expertesa de les Cuineres del Bages i el que ha fet el xef del restaurant L’Ó de Món Sant Benet, Jordi Llobet, que ha explicat receptes fàcils i alhora sofisticades.

A més dels tallers, una vintena d’empreses, ajuntaments i entitats vinculades al món de l’alimentació, la gastronomia i la cuina han omplert de parades la plaça de Món Sant Benet.

TOTES LES RECEPTES DE LA FESTA ALICIA’T

CONTACTE

ADREÇA