Fundació Alícia Fundació Catalunya - La Pedrera Món Sant Benet

Unes 4.000 persones han participat el cap de setmana del 18 i 19 d’abril a la tercera edició d’ALÍCIA’T, la festa en que la Fundació Alícia posa en valor la cuina sana, fàcil i divertida per a tothom. Una jornada amb prop de 200 activitats que han pretès donar a conèixer, en clau lúdica i pedagògica, la tasca d’Alícia per contribuir a que la gent mengi millor.

Visitants de totes les edats han participat en els diferents tallers i s’han entretingut a les parades i activitats preparades, totes elles amb arguments de cuina i alimentació. Els nens han gaudit preparant i menjant-se verdures sota la satisfeta mirada dels pares. Enguany, també s’ha fet un pas més en la tasca de conscienciar la població sobre el problema del malbaratament dels aliments amb la presencia de l’exposició itinerant ‘Som Gent de Profit’ (campanya conjunta de l’Agència de Residus de Catalunya, l’Àrea Metropolitana i l’Ajuntament de Barcelona), amb la Plataforma d’Aprofitament dels Aliments i amb l’empresa social Espigoladors.

Tallers creatius, tallers amb solucions per a necessitats alimentàries específiques i tallers monogràfics conduits per mestres com el xocolater Enric Rovira, cuiners amb estrella com en Jordi Llobet (xef del restaurant L’Ó) o el mediàtic en David Garcia (xef del grup TO+) han fet ple en la pràctica totalitat de les sessions programades. El conjunt de tallers espectacles familiars i la participació d’empreses i institucions amb les seves parades han atret i fet gaudir a tot el públic que ens ha visitat. Tot un èxit que de ben segur repetirem!

TOTES LES RECEPTES DE LA FESTA ALICIA’T

CONTACTE

ADREÇA