El taller és l'eina de divulgació per excel·lència de la Fundació Alícia, mitjançant el qual es difonen de manera demostrativa i pràctica els coneixements, les recerques i els projectes i treballs desenvolupats. És el format de difusió més utilitzat per aconseguir fer arribar a tot tipus de públic els coneixements necessaris per aconseguir menjar millor.

Alícia disposa d'un ampli programa de tallers per a escoles, un projecte didàctic confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius. El programa fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l'objectiu és que l'experimentació sigui la principal activitat d'aprenentatge; aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina, alimentació i ciència d'Alícia. Aquests tallers són duts a terme pels Serveis Educatius de Món Sant Benet.

Es programen també tallers a la carta, formats a la mida de les necessitats d'empreses, centres, associacions i tot tipus de col·lectius que volen canalitzar el coneixement d'Alícia vinculant-lo a les seves pròpies necessitats o a les de les persones amb qui es relacionen. Els tallers a mida d'Alícia, tant si s'efectuen a les mateixes instal·lacions com a les del sol·licitant, són una de les activitats públiques de divulgació més requerides i de més èxit de la Fundació. 

    


 

TALLERS ESCOLARS I ACTIVITATS A MÓN SANT BENET

El programa educatiu de Món Sant Benet vol ser, per a les escoles i per al public en general, un estímul per al coneixement, però també una experiència vivencial i emocional difícil d'oblidar. Aprofitant la recerca i el coneixement de la Fundació Alícia, podem treballar un àmbit tan important com és l'alimentació des de tres eixos diferents: els hàbits saludables, la descoberta i la cuina històrica.

Consulta les activitats educatives i la resta d'activitats que ofereix Món Sant Benet mitjançant el següent enllaç.

Per rebre més informació i fer-hi reserves, dirigiu-vos a:

 +34 93 875 94 01 - info@monstbenet.com 
TALLERES A LA CARTA

(empreses i professionals)

Es programen tallers a la mida de les necessitats d’empreses, centres, associacions i tot tipus de col·lectius que volen canalitzar el coneixement d’Alícia vinculant-lo a les seves pròpies necessitats o a les de les persones amb qui es relacionen. Els tallers a mida d’Alícia, tant si s’efectuen a les mateixes instal·lacions o a les del sol·licitant, és una de les activitats públiques de divulgació més sol·licitades i de més èxit de la Fundació.

Per rebre més informació dels tallers professionals, dirigir-vos a:

93 875 94 02 - info@alicia.cat