‘Sopes’ de Fundació Alícia un llibre imprescindible pels amants dels plats de cullera

Publicat el 6 de novembre de 2020

Les sopes, un plat dels de tota la vida i un autèntic plaer per al paladar, són un pilar bàsic de totes les tradicions culinàries. El llibre permet explorar una de les seves majors virtuts: la seva versatilitat. Tal i com detalla Paul Freedman, catedràtic d’història de la Universitat de Yale, en el pròleg del llibre: “Es tracta d’una elaboració culinària que traspassa fronteres i, perquè no, qualsevol país del món podria reclamar-la com a patrimoni propi”.

Es tracten des de ingredients bàsics i fer-ne brous senzills fins a l'elaboració de sopes superlatives i espectaculars.  S’explora com preparar sopes de tot tipus i ampliar el repertori de cuina amb receptes de verdures, bolets, cereals, carns, llegums, peixos i fruites, tot un univers per als amants dels plats de cullera, tan deliciosos com nutritius.

Aquest nou llibre de la Fundació Alícia, amb fotografies de Becky Lawton i editat per Planeta Gastro, disponible en paper i format online, és una guia per retrobar-se amb aquest bàsic de la gastronomia i una oportunitat per gaudir de totes les seves possibilitats.

Compra'l aquí: https://www.planetadelibros.com/libro-sopas/303745