Primera Jornada de Salut Alícia't 2015

Publicat el 23 de març de 2015

Món Sant Benet acollirà el 17 d’abril la primera Jornada de Salut, organitzada per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i que té per objectiu divulgar les investigacions i realitats que la Fundació Alícia ha dut a terme durant els darrers anys en el camp de la salut

 

La jornada s’ha concebut com a acte previ a la tercera edició de la Festa Alícia’t, que tindrà lloc durant el dissabte i diumenge 18 i 19 d’abril. El programa de la jornada s’estructura a l’entorn de tres taules rodones, definint tres línies d’acció diferents, en què es pretén donar una perspectiva integral de les actuacions que desenvolupen els professionals d’Alícia tant en el camp de la difusió dels bons hàbits alimentaris entre la població en general com en la millora de l’alimentació de col·lectius amb necessitats especials. El programa també inclou una presentació de les investigacions científiques relacionades amb la salut que compten amb la participació de la fundació.

La directora de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Marta Lacambra, s’encarregarà de pronunciar les paraules de benvinguda als assistents durant l’acte de presentació de la jornada que anirà a càrrec de la periodista especialitzada en alimentació i gastronomia, Tana Collados. Cada taula rodona  es desenvoluparà amb la participació de diferents organismes i institucions tant públics com privats i finalitzaràfinalitzarà amb un acte de cloenda que comptarà amb la presència del Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, i del president de les Fundacions Catalunya-La Pedrera i Alícia, Germán Ramón-Cortés..

                                                                                                                         

Per a més informació descarregueu el programa

 

Inscripcions a la Jornada

Es interessats en assistir a les jornades cal que us inscriviu gratuïtament enviant un correu electrònic indicant el vostre nom i número telèfon de contacte a jornadasalut@alicia.cat o bé trucant al 938759402.