La Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona posen en valor la singularitat de la nostra gastronomia al taller “Què Fem aquest Nadal?”

Publicat el 22 de desembre de 2020

La Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona han preparat el taller online “Què fem aquest Nadal?”, una sèrie de propostes culinàries pràctiques per poder celebrar, en petit comitè i amb totes les mesures de seguretat, unes festes de Nadal excepcionalment especials.

Aquest taller, que es va fer en streaming el dia 10 de desembre i que podeu recuperar aquí, neix amb l’objectiu de recordar i recordar-nos l’excel·lència dels nostres productes i la importància de cuidar-nos i cuidar la nostra família a l’hora de menjar. En aquest sentit, la Fundació Alícia proposa una sèrie de trucs i receptes per aquestes festes que tenen en compte des del teixit de productors de proximitat i artesans alimentaris, els comerciants, els botiguers i els restauradors. Tots, actors imprescindibles per poder tenir una gastronomia com la que tenim.

En el taller també hi podreu trobar propostes de cuiners com Nandu Jubany o Carme Ruscalleda, així com productors de les comarques de Barcelona que seran font d’inspiració per posar-se el davantal i treure profit als productes de la terra.