La Festa Alícia’t es reinventa i celebra en format virtual

Publicat el 15 de juliol de 2021

La Festa Alícia’t es reinventa i celebra en format exclusivament virtual els dies 16, 17 i 18 de setembre.

La proposta, gratuïta i oberta a tothom, permet arribar a molta més gent que, sense moure’s de casa, gaudexi de l’oferta de l’Alícia’t de sempre en format online: tallers de cuina i alimentació, classes magistrals amb cuiners de primer nivell i propostes familiars i infantils, entre d’altres.  

Els tallers i les activitats presencials deixaran pas a les càpsules audiovisuals que s’aniran publicant progressivament els dies 16 i 17 de setembre a la pàgina web www.aliciatvirtual.cat des d’on es podran seguir en directe o recuperar a posteriori. Les càpsules ens permetran aprendre sobre l’art de les sopes, ens aportaran tècniques i consells per evitar el malbaratament dels aliments, ens compartiran receptes senzilles per “menjar bé, viure bé i gaudir de la vida” i ens donaran alguns consells pràctics per innovar a la cuina a partir d’un producte molt bàsic com és l’oliva, entre altres. L’Alícia’t d’enguany també ens permetrà conèixer la gastronomia i els productes singulars dels diferents territoris de les comarques de Barcelona i descobrir-ne la seva bellesa, per planificar visites, sense moure’ns de la cadira.

El dissabte, 18 de setembre, per cloure l’Alícia’t virtual es durà a terme una jornada en directe que incorporarà nous tallers i dues demostracions de cuina: la masterclass de la cuinera Maria Nicolau “Cuina de temporada, fàcil i bona”, i la demostració culinària del xef Artur Martínez “Cuina, senzillesa i compromís”. El públic infantil també tindrà el seu espai durant la jornada amb la càpsula audiovisual “Tastaciència” que permetrà als més petits de casa descobrir la vinculació entre alimentació i ciència.

El contingut de la jornada i de tota la festa Alícia’t és obert a tothom sense necessitat de preinscripció.

L’Alícia’t és una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona.

I, si ets un amant de la gastronomia i l'alimentació i tens ganes de participar al nostra concurs d'instagram pots guanyar un lot amb els darrers llibres que hem publicat. T'hi animes? Consulta les bases del concurs, aquí.