Fundació Alícia i Ajuda en Acció promocionen els hàbits alimentaris a escoles i instituts de Saragossa, Cornellà i Santa Coloma

Publicat el 19 d'octubre de 2018

Fundació Alícia i Ajuda en Acció promocionen els hàbits alimentaris a escoles i instituts de Saragossa, Cornellà i Santa Coloma 

Durant els mesos d’octubre i novembre, 5 escoles i 3 instituts de Saragossa, Santa Coloma i Cornellà rebran la visita de la Fundació Alícia amb qui aprendran la importància de seguir una dieta sana i equilibrada. La iniciativa s’emmarca en un programa de millora dels hàbits alimentaris i està impulsada per l’ONG Ajuda en Acció i amb el suport de DKV. L’objectiu principal de la iniciativa és promoure els bons hàbits alimentaris i d’activitat física a població amb una estructura social complexa. 

Els tallers, impartits per Alícia, es duen a terme tant a infants d’entre 10 i 13 any com a adolescents. Es parla de com fer un bon esmorzar i de com promoure en el nostre dia a dia el consum de verdures, llegums, fruita i peix, plantejant algunes receptes senzilles, divertides i assequibles. La proposta ajuda als alumnes a prendre consciència de la importància de menjar bé, fent-los partícips de la seva pròpia alimentació.
Després de l’experiència dels dos darrers anys, enguany el projecte s’ha fet extensiu a un sector més ampli de la comunitat a Cornellà (al barri de Sant Ildefons),contemplant no només els alumnes de primària i secundària, sinó també a formacions a professorat i a les famílies.