Fundació Alícia col·labora en el sopar solidari de la II Nit per a la Recerca a la Catalunya Central

Publicat el 25 de maig de 2015

 La Fundació Alícia dissenya el menú del sopar solidari de la 2ª Nit per a la Recerca a la Catalunya Central

 

Salut, ciència i solidaritat conflueixen en la cita que la Fundació Catalunya-La Pedrera organitza cada dos anys amb l’objectiu de recaptar fons per a un projecte o entitat benèfics

L’espai de la plaça de Món Sant Benet esdevindrà aquest 29 de maig al vespre l’escenari del sopar solidari que organitza la Fundació Catalunya-La Pedrera i que enguany acollirà  la 2ª Nit per a la Recerca a la Catalunya Central. L’esdeveniment té l’objectiu de recaptar fons que es destinaran a finançar l’estudi sobre el microbioma humà i la seva relació amb l’envelliment prematur que desenvolupa la Càtedra de la Sida i Malalties Relacionades de la UVic-UCC, dirigida per Bonaventura Clotet.

El sopar consistirà en un menú dissenyat per la Fundació Alícia, inspirat en creacions de xefs i cuiners amics de la Fundació i elaborat a partir d’aliments probiòtics, prebiòtics i antioxidants. Professionals de tot Món Sant Benet s’aboquen en el desenvolupament d’aquesta vetllada, a la qual es preveu que hi assisteixin unes 300 persones.

L’actriu Aina Clotet i el Mag Lari seran els mestres de cerimònies d’aquest àpat solidari que compta amb la participació de destacades personalitats del món artístic, acadèmic i gastronòmic del país: els xefs Jordi Llobet, de L’Ó, i Nando Jubany, de Can Jubany; i els artistes Damià Olivella, Llibert Fortuny, Pep Sala i el cantant dels Lax’nBusto, Salva Racero  que amenitzaran la vetllada amb les seves actuacions.

El d’enguany serà el tercer sopar solidari que es desenvolupa a Món Sant Benet de la mà de la Fundació Catalunya-La Pedrera : l’any 2011 va ser amb l’ONG ‘Sonrisas de Bombay’ i el darrer, l’any 2013, amb la Fundació Rosa Oriol.

Més informació  www.nitperlarecerca.com