Fotoconcurs de trucs i receptes per aprofitar millor el menjar

Publicat el 17 de novembre de 2012

Alícia participa com a jurat, juntament amb Lékué i Vida Meva, en el fotoconcurs organitzat per l’Associació Espai Ambiental. El concurs valorarà les propostes de professionals i particulars segons l’originalitat i l’aplicabilitat que tinguin en la reducció del malbaratament alimentari, que contribuiran a la campanya “De menjar, no en llencem ni mica!”.

http://nollencemnimica.wordpress.com/concurs/

Alícia  comparteix les accions proactives per evitar el malbaratament i també hi col·labora. Treballa amb el Departament de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona per desenvolupar un protocol, dirigit al sector de bars i restaurants, amb la finalitat de reduir el malbaratament alimentari. El protocol, de descàrrega gratuïta en línia, estarà disponible a final del 2012 i tindrà com a objectiu recomanar accions i formes d’actuar que permetin reduir el malbaratament alimentari d’un 4% a un 10% de les aproximadament 63.000 tones d’aliments que el sector de bars i restaurants acaba llençant a les escombraries anualment.

A més, Alícia serà present a les Jornades de Prevenció de Residus de la Generalitat de Catalunya, del 20 al 24 de novembre, amb el taller “Aquí no es llença res!”, que tindrà lloc al Bus Alícia.