Els consells alimentaris de la Fundació Alícia per afrontar el confinament, cada dia a la secció Comer de La Vanguardia

Publicat el 15 d'abril de 2020

Com cuinar al vapor, alternatives saludables de pica-pica, la importància de menjar acompanyat o la necessitat de consumir fibra durant el confinament són alguns dels consells que la Fundació Alícia dona, diàriament, a través de la secció Comer del diari La Vanguardia.

Es tracta de petites píndoles informatives que Alícia elabora pensant, com sempre, en aportar coneixement pràctic per ajudar a fer que tothom mengi millor, siguin quines siguin les circumstàncies. I ara, són molt excepcionals.

Per això, la Fundació Alícia, com a responsable d'Alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera, segueix (tele) treballant per tal de poder fer arribar consells pràctics i fàcils de seguir perquè, confinats a casa, puguem continuar menjant cada dia de manera sana, sostenible i plaent.

Aquí podeu recuperar alguns dels articles apareguts a la publicació

A banda dels articles publicats a La Vanguardia, la Fundació Alícia, difon, aquests dies, a través de les seves xarxes socials, contingut i material útil que poden aportar-vos idees i consells alimentaris per afrontar el confinament. Un exemple d’això són els continguts treballats amb FAROS o els vídeos de VadeCuina o Collita Pròpia, entre altres.