Ciència After Work a La Pedrera. Sardina en xarxa: alimentació, salut i sostenibilitat

Publicat el 6 de juny de 2016

Ciència After Work a La Pedrera. Sardina en xarxa: alimentació, salut i sostenibilitat

L’objectiu d’aquesta conversa és reflexionar sobre els seus beneficis des del punt de vista científic, social i cultural del consum de la sardina: des dels que aporta a la salut, fins als efectes que el seu consum té sobre l’ecosistema i la sostenibilitat econòmica i mediambiental. 

Tots coneixem o hem sentit a parlar dels greixos omega 3 del peix blau i els seus beneficis sobre la salut cardiovascular. Ara, la Fundació Alícia i l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) han demostrat que la ingesta de sardines té un efecte directe en la millora dels pacients amb diabetis tipus 2 i en aspectes concrets com el ritme de la son. 

Amb la participació de Sr. Sergi Tudela, director general de pesca i afers marítims de la Generalitat de Catalunya, el Dr. Ramon Gomis, director de l'IDIBAPS i el Sr. TONI MASSANÉS, director de la Fundació Alícia.

INSCRIU-TE AQUÍ