ALÍCIA RENOVA EL CONVENI PER VALORITZAR EL PATRIMONI AGROALIMENTARI DE TREMP

Publicat el 16 de setembre de 2015

L'ajuntament de Tremp i la Fundació Alícia renoven el compromís per enfortir plegats el patrimoni agroalimentari del Pallars Jussà

L’Alcalde de Tremp, Joan Ubach, i el director de la Fundació Alícia, Toni Massanès, han signat una addenda al conveni marc vigent entre ambdues entitats en l’àmbit de l’agroindústria i el patrimoni gastronòmic del Pallars Jussà. L’addenda contempla les accions que es duran a terme durant la propera anualitat.

El conveni marc signat l’any 2014 posa de manifest la coincidència amb aspectes de la missió global com en objectius concrets de la Fundació Alícia. Gràcies a aquest acord de col·laboració fins ara s’han empès accions emmarcades en els tres grans projectes de l’Ajuntament de Tremp en l’àmbit de l’alimentació i la gastronomia: Al teu gust, aliments del Pallars, Treiem-ne més profit, iniciativa pionera al territori d’aprofitament dels excedents alimentaris, i programa THAO de salut Infantil.

La incorporació d’aquesta nova addenda al conveni, permetrà impulsar diverses accions, adreçades fonamentalment a reforçar l’estratègia de valorització gastronòmica de la comarca, entre les quals destaca el projecte Pallars, terra de corder. Així mateix, es programaran diferents accions de formació per al sector de la restauració i per a persones en atur, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat.

 

 

Reforçar l’estratègia de difusió del corder del Pallars serà undels eixos clau per aquesta anualitat