ALÍCIA PARTICIPA EN EL ‘SOM EL QUE MENGEM’

Publicat el 9 de desembre de 2013

Un any més, Alícia col·labora amb el ‘Som el que mengem’, una campanya impulsada per la Fundació FC Barcelona per fomentar els hàbits alimentaris saludables entre els joves.

En aquesta nova etapa, la campanya vol familiaritzar els joves amb la cuina, com a primer pas, per a seguir una dieta equilibrada. La campanya estrena també un nou web amb videoreceptes i continguts interactius pensats per als infants i joves. Els jugadors del primer equip són els protagonistes d’aquest site i de la seva mà es poden consultar materials divulgatius sobre les fruites, les verdures i les llegums. Els usuaris també podran guanyar pòsters i una samarreta signada pel primer equip al concurs ‘El cuiner del Barça’ que premiarà al que més sàpiga sobre la dieta sana. I per fomentar el reforç positiu, els pares podran descarregar-se uns diplomes signats pels jugadors del primer equip on els cracks felicitaran als més menuts per haver menjat aquells plats saludables que més se’ls resisteixin.

Aquest any s’hi incorpora com a imatge la reconeguda xef Carme Ruscalleda i els jugadors del primer equip Cesc Fàbregas i Marc Bartra.