Alícia participa al Fòrum Gastronòmic de Girona

Publicat el 15 de febrer de 2013

La Fundació Alícia participa de nou al Fòrum Gastronòmic de Girona. Aparador de les ultimes tendències agroalimentàries i gastronòmiques de Catalunya, el fòrum és un espai de trobada de professionals del sector, una fira d’expositors i un compendi d’activitats gastronòmiques.

Alícia és entitat col·laboradora al Fòrum de Girona 2013.  Els eixos de treball de la Fundació -salut, patrimoni i sostenibilitat, i recerca gastronòmica- quedaran reflectits en els diversos tallers i ponències que es realitzen tant a l’espai firal com al Bus Alícia.

Actuacions al Palau Firal:

  • Taller de Malbaratament. Presentació de la Guia de Malbaratament alimentari elaborada conjuntament amb la UAB i ACR.
  • Diàleg d’en Toni Massanés amb la Lola Puig (Slow Food Empordà) sobre “L’alimentació diària dels més joves, a l’escola i la llar”. Es presentaran les conclusions del 1r Congrés Internacional de Menjar a l’Escola. 
  • Participació al Taller “Un Volcà de Ciència” amb la Fina Puigdevall i en Pere Planagumà del restaurant Les Cols. Visualització de l’aportació que la Fundació Alícia té amb professionals de la gastronomia.
 
Tallers al Bus Alícia
  • Cuinar amb família, ràpid i sa
  • La cuina de Catalunya a través de la Història
  • Cuina Coreana
  • Restauració sense gluten
  • Presentació de la Guia de la Cuina al Buit (elaborada per Alícia conjuntament amb l’ACSA i la UAB)
  • La nova cuina al microones
  • Els olis monovarietals