ALÍCIA I LÉKUÉ PRESENTEN EL LLIBRE ‘DE LA CUINA A LA TAULA EN 10 MINUTS’

Publicat el 29 de novembre de 2012

Alícia i Lékué han presentat, el dia 29 de novembre, el llibre De la cuina a la taula en 10 minutos. Aquesta publicació és resultat d’un estudi conjunt i exhaustiu de coccions al microones aplicades a diferents grups d’aliments.

Alícia té obert un projecte culinari que, amb l’objectiu que tothom pugui menjar millor i assentar uns bons hàbits alimentaris, integra un equip de professionals format per cuiners, tecnòlegs, nutricionistes, químics i dissenyadors per construir una cuina ràpida, neta, segura, sana, sostenible i ètica.

Lékué és una empresa líder mundial en productes innovadors per a la cuina. Amb propostes pràctiques, divertides, de disseny i funcionals, Lékué ha revolucionat les cuines de tot el món, aconseguint fer agradable i amb sensacions úniques l’experiència de cuinar. 

Compartint un interès comú i aportant visions i estructures complementàries, Lékué i Alícia s’han unit per dur a terme un projecte culinari que posa de manifest les noves tendències en alimentació saludable per a la cuina del futur. El primer fruit d’aquest projecte de col·laboració ha estat el llibre De la cocina a la mesa en 10 minutos, un manual de cuina pràctica que pretén ensenyar d’una manera il·lustrada i fàcil com preparar receptes ràpides, sanes i variades.