ALÍCIA CELEBRA ELS CINC ANYS A MÓN SANT BENET: ALICIA’T

Publicat el 11 d'abril de 2013

La Fundació Alícia treballa a Món Sant Benet perquè tothom mengi millor des de fa cinc anys. Per això ho celebrem amb una festa el cap de setmana del 27 i 28 d’abril amb un ampli ventall de propostes, activitats, tallers, parades, audiovisuals, perquè aprenguis i en gaudeixis. Alicia’t i vine a Món Sant Benet.

Fa cinc anys, Alícia va obrir el seu centre visitable a Món Sant Benet, on científics i cuiners investiguen conjuntament i des d’on transfereixen idees i eines per millorar l’alimentació de tothom.

La Fundació Alícia és transparent i un far per a la societat sobre cuina i alimentació. El coneixement que es crea a les seves cuines laboratori es difon a tothom des de les aules taller, obertes al públic en el mateix recinte, i també des d’escenaris diversos repartits per tot el món. 

L’estratègia educativa desenvolupada a la Fundació Alícia es basa des del començament en el principi d’educar en cuina. És a dir, proporcionar eines de coneixement, habilitat i conscienciació per saber, saber fer i voler fer que facilitin i millorin la gestió de l’alimentació en el dia a dia.

Avui, l’evidència científica valida de forma més contundent el mètode Alícia. Treballs i publicacions científiques recents demostren que, efectivament, l’educació culinària bàsica millora significativament l’alimentació de la població.

És per això que en el marc de la celebració dels cinc anys de l’obertura del centre a Món Sant Benet et volem mostrar la nostra feina i volem compartir-la. Per aquest motiu celebrem Alicia’t: la festa de la cuina sana, fàcil i divertida.

HI ESTEU TOTS CONVIDATS, US HI ESPEREM.

Apunta-t'hi