Alícia acull el concurs Ecotrophélia organitzat per la FIAB

Publicat el 26 de març de 2012
20814.jpg

Un any més, Alícia acull els premis Ecotrophélia, una competició a nivell nacional i europea per a la creació de nous productes alimentaris saludables, sostenibles i innovadors. Aquest concurs va dirigit a estudiants universitaris i aquest any es premia la innovació...

ALÍCIA COL·LABORA EN L’ELABORACIÓ DE FITXES DE PRODUCTES DE TEMPORADA

Publicat el 20 de març de 2012
Untitled-1 copy.jpg

Alícia, juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, han creat un seguit de fitxes amb l’objectiu de divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada...

ALÍCIA TREBALLA PER MILLORAR ELS PLATS PREPARATS

Publicat el 16 de març de 2012
Sin título-1 copia.JPG

La Fundació Alicia ha participat en la “JORNADA TECNOLÓGICA: ENVASE Y LOGÍSTICA DE PLATOS PREPARADOS Y PRODUCTOS DE IV Y V GAMA” celebrada a Parterna (València) el dia 13 de març. Els canvis experimentats en l'àmbit social i laboral han provocat un ràpid creixement de la indústria...