Alícia acull el concurs Ecotrophélia organitzat per la FIAB
Publicat el 26 de març de 2012
Un any més, Alícia acull els premis Ecotrophélia, una competició a nivell nacional i europea per a la creació de nous productes alimentaris saludables, sostenibles i innovadors. Aquest concurs va dirigit a estudiants universitaris i aquest any es premia la innovació...
Facebook
ALÍCIA COL·LABORA EN L’ELABORACIÓ DE FITXES DE PRODUCTES DE TEMPORADA
Publicat el 20 de març de 2012
Alícia, juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, han creat un seguit de fitxes amb l’objectiu de divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada...
Facebook
ALÍCIA TREBALLA PER MILLORAR ELS PLATS PREPARATS
Publicat el 16 de març de 2012
La Fundació Alicia ha participat en la “JORNADA TECNOLÓGICA: ENVASE Y LOGÍSTICA DE PLATOS PREPARADOS Y PRODUCTOS DE IV Y V GAMA” celebrada a Parterna (València) el dia 13 de març. Els canvis experimentats en l'àmbit social i laboral han provocat un ràpid creixement de la indústria...
Facebook