La Fundació Alícia participa a la ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’ una guia que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA

Publicat el 4 de maig de 2021
20210504 - ELA (1).jpg

La Fundació Alícia col·labora a la ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’, impulsada per la Fundación Luzón, una guia que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA.

Fundació Alícia participa a la primera edició de les jornades GastroMar a l'Ampolla

Publicat el 8 d'abril de 2021
Imatge Gastro Mar 2021.jpg

Fundació Alícia participa a la primera edició del GastroMar a l'Ampolla, les jornades professionals de cuina i ciència.

‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ de Fundació Alícia una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones

Publicat el 8 d'abril de 2021
Libro microondas.jpg

‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ el nou treball de la Fundació Alícia, editada per Larousse, una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones