Jornada de Menjadors Escolars 2020: Més hortalisses i més llegums en els menús escolars
Publicat el 29 de gener de 2021
Cinquena edició de la jornada organitzada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, amb la participació de la Fundació Alícia
Facebook
La Fundació Alícia impulsa un webinar d’estratègies culinàries davant les alteracions del gust i l’olfacte provocades, entre altres motius, pel Covid-19
Publicat el 13 de gener de 2021
El proper dimarts, 26 de gener, la Fundació Alícia realitza el webinar “Ageusia, disgeusia i anòsmia. Estratègies culinàries davant les alteracions del gust i l’olfacte”.
Facebook
La Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona posen en valor la singularitat de la nostra gastronomia al taller “Què Fem aquest Nadal?”
Publicat el 22 de desembre de 2020
El taller online presenta una sèrie de propostes culinàries per celebrar, en petit comitè, aquestes festes de Nadal
Facebook