La Fundació Alícia i l’Hospital Clínic impulsen la medicina culinària
Publicat el 29 de juny de 2021
Ambdues institucions firmen un conveni per impulsar la medicina culinària a través del projecte “Aliclínic”, un programa formatiu i divulgatiu que potencia la cultura alimentària entre els professionals mèdics per tal que aquests puguin traslladar-ho als seus pacients
Facebook
Presentem la nova guia “Recomanacions dietètiques i culinàries durant el tractament del càncer de pròstata
Publicat el 11 de juny de 2021
La Fundació Alícia, responsable de la línia d’alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera, ha editat “Recomanacions dietètiques-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata”.
Facebook
El programa fruitTAS promou el consum de fruita en joves amb discapacitat intel·lectual lleu-moderada
Publicat el 14 de maig de 2021
El programa educatiu «FruitTAS», desenvolupat per Fundació Alícia, amb la col·laboració de Mondelēz International Foundation, té l’objectiu de promocionar uns bons hàbits alimentaris a través del consum de fruita en joves amb discapacitat intel·lectual lleu-moderada.
Facebook