La Fundació Alícia i la UOC impulsen dos seminaris sobre alimentació saludable a l’escola
Publicat el 27 de maig de 2020
Els cursos tindran una durada d’un mes i s’iniciaran el 17 de juny en format online.
Facebook
Els consells alimentaris de la Fundació Alícia per afrontar el confinament, cada dia a la secció Comer de La Vanguardia
Publicat el 15 d'abril de 2020
Com cuinar al vapor, alternatives saludables de pica-pica, la importància de menjar acompanyat o la necessitat de consumir fibra durant el confinament són alguns dels consells
Facebook
La Fundació Alícia documenta conjuntament amb el Monestir de Pedralbes la recepta del Mató de Pedralbes
Publicat el 13 de març de 2020
La Fundació Alícia fa mesos que treballa en el projecte de documentació del Mató de Pedralbes amb l’objectiu d’inventariar la recepta, d’origen desconegut tot i que es troben algunes referències de menges properes al mató a l’edat mitjana, i concretament del “Mató de Pedralbes” al segle XIX.
Facebook