Fundació Alícia participa a la primera edició de les jornades GastroMar a l'Ampolla
Publicat el 8 d'abril de 2021
Fundació Alícia participa a la primera edició del GastroMar a l'Ampolla, les jornades professionals de cuina i ciència.
Facebook
‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ de Fundació Alícia una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones
Publicat el 8 d'abril de 2021
‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ el nou treball de la Fundació Alícia, editada per Larousse, una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones
Facebook
Coneixes els tallers i formacions d’Alícia? Una forma lúdica i professional per aprendre des de l’alimentació
Publicat el 26 de març de 2021
La Fundació Alícia ofereix un conjunt de tallers i jornades de formació, una eina de divulgació i transferència del coneixement d’Alícia al servei d’empreses i entitats.
Facebook