Presentem la nova guia “Recomanacions dietètiques i culinàries durant el tractament del càncer de pròstata
Publicat el 11 de juny de 2021
La Fundació Alícia, responsable de la línia d’alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera, ha editat “Recomanacions dietètiques-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata”.
Facebook
El programa fruitTAS promou el consum de fruita en joves amb discapacitat intel·lectual lleu-moderada
Publicat el 14 de maig de 2021
El programa educatiu «FruitTAS», desenvolupat per Fundació Alícia, amb la col·laboració de Mondelēz International Foundation, té l’objectiu de promocionar uns bons hàbits alimentaris a través del consum de fruita en joves amb discapacitat intel·lectual lleu-moderada.
Facebook
La Fundació Alícia participa a la ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’ una guia que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA
Publicat el 4 de maig de 2021
La Fundació Alícia col·labora a la ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’, impulsada per la Fundación Luzón, una guia que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA.
Facebook