‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ de Fundació Alícia una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones

Publicat el 8 d'abril de 2021
Libro microondas.jpg

‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ el nou treball de la Fundació Alícia, editada per Larousse, una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones

Coneixes els tallers i formacions d’Alícia? Una forma lúdica i professional per aprendre des de l’alimentació

Publicat el 26 de març de 2021
_AGC6766.jpg

La Fundació Alícia ofereix un conjunt de tallers i jornades de formació, una eina de divulgació i transferència del coneixement d’Alícia al servei d’empreses i entitats.

Jornada de Menjadors Escolars 2020: Més hortalisses i més llegums en els menús escolars

Publicat el 29 de gener de 2021
Menjadors.jpg

Cinquena edició de la jornada organitzada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, amb la participació de la Fundació Alícia