‘Sopes’ de Fundació Alícia un llibre imprescindible pels amants dels plats de cullera
Publicat el 6 de novembre de 2020
'Sopes’ la nova obra de la Fundació Alícia, editada per Planeta Gastro, un llibre imprescindible per a tots els amants dels plats de cullera.
Facebook
Curs on-line de "Gastronomia terapèutica. disfàgia"
Publicat el 26 d'octubre de 2020
La Universitat CES de Medellín (Colòmbia) i la Fundació Alícia, han desenvolupat el curs on-line “Gastronomia terapèutica. Disfàgia”
Facebook
Neix el projecte audiovisual «Què i com menjar durant el càncer»
Publicat el 29 de setembre de 2020
El nou projecte impulsat per la Xarxa Audiovisual Local i amb el suport de la Fundació Alícia estarà disponible a partir del 5 d’octubre a les ràdios i televisions locals i a la web menjardurantelcancer.cat.
Facebook