La Fundació Alícia desenvolupa un receptari tradicional basc per a persones amb dificultats per empassar

Publicat el 7 d'octubre de 2021
PORTADA_EUS.jpg

El projecte és el resultat d’un treball conjunt que ha permès adaptar els coneixements en cuina i alimentació de textura modificada per a persones amb disfàgia al context de la gastronomia basca

La Festa Alícia’t es reinventa i celebra en format virtual

Publicat el 15 de juliol de 2021
202102 - Aliciat - Virtual - Keyvisual_10-web aliciat.jpg

L’edició 2021 de la Festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona es celebrarà online els propers dies 16, 17 i 18 de setembre. Serà gratuïta i oberta a tothom.

La Fundació Alícia i l’Hospital Clínic impulsen la medicina culinària

Publicat el 29 de juny de 2021
clinic_pedrera-17.jpg

Ambdues institucions firmen un conveni per impulsar la medicina culinària a través del projecte “Aliclínic”, un programa formatiu i divulgatiu que potencia la cultura alimentària entre els professionals mèdics per tal que aquests puguin traslladar-ho als seus pacients