La Fundació Alícia i l’Hospital Clínic impulsen la medicina culinària

Publicat el 29 de juny de 2021
clinic_pedrera-17.jpg

Ambdues institucions firmen un conveni per impulsar la medicina culinària a través del projecte “Aliclínic”, un programa formatiu i divulgatiu que potencia la cultura alimentària entre els professionals mèdics per tal que aquests puguin traslladar-ho als seus pacients

Presentem la nova guia “Recomanacions dietètiques i culinàries durant el tractament del càncer de pròstata

Publicat el 11 de juny de 2021
portada.jpg

La Fundació Alícia, responsable de la línia d’alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera, ha editat “Recomanacions dietètiques-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata”.

El programa fruitTAS promou el consum de fruita en joves amb discapacitat intel·lectual lleu-moderada

Publicat el 14 de maig de 2021
Notiweb FRUITTAS - Cartell Ampans.jpg

El programa educatiu «FruitTAS», desenvolupat per Fundació Alícia, amb la col·laboració de Mondelēz International Foundation, té l’objectiu de promocionar uns bons hàbits alimentaris a través del consum de fruita en joves amb discapacitat intel·lectual lleu-moderada.