Fundació Alícia participa a la primera edició de les jornades GastroMar a l'Ampolla

Publicat el 8 d'abril de 2021
Imatge Gastro Mar 2021.jpg

Fundació Alícia participa a la primera edició del GastroMar a l'Ampolla, les jornades professionals de cuina i ciència.

‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ de Fundació Alícia una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones

Publicat el 8 d'abril de 2021
Libro microondas.jpg

‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ el nou treball de la Fundació Alícia, editada per Larousse, una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones

Coneixes els tallers i formacions d’Alícia? Una forma lúdica i professional per aprendre des de l’alimentació

Publicat el 26 de març de 2021
_AGC6766.jpg

La Fundació Alícia ofereix un conjunt de tallers i jornades de formació, una eina de divulgació i transferència del coneixement d’Alícia al servei d’empreses i entitats.