Presentem la nova guia “Recomanacions dietètiques i culinàries durant el tractament del càncer de pròstata

Publicat el 11 de juny de 2021
portada.jpg

La Fundació Alícia, responsable de la línia d’alimentació de la Fundació Catalunya La Pedrera, ha editat “Recomanacions dietètiques-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata”.

El programa fruitTAS promou el consum de fruita en joves amb discapacitat intel·lectual lleu-moderada

Publicat el 14 de maig de 2021
Notiweb FRUITTAS - Cartell Ampans.jpg

El programa educatiu «FruitTAS», desenvolupat per Fundació Alícia, amb la col·laboració de Mondelēz International Foundation, té l’objectiu de promocionar uns bons hàbits alimentaris a través del consum de fruita en joves amb discapacitat intel·lectual lleu-moderada.

La Fundació Alícia participa a la ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’ una guia que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA

Publicat el 4 de maig de 2021
20210504 - ELA (1).jpg

La Fundació Alícia col·labora a la ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’, impulsada per la Fundación Luzón, una guia que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA.