La Fundació Alícia impulsa un webinar d’estratègies culinàries davant les alteracions del gust i l’olfacte provocades, entre altres motius, pel Covid-19

Publicat el 13 de gener de 2021
4.png

El proper dimarts, 26 de gener, la Fundació Alícia realitza el webinar “Ageusia, disgeusia i anòsmia. Estratègies culinàries davant les alteracions del gust i l’olfacte”.

La Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona posen en valor la singularitat de la nostra gastronomia al taller “Què Fem aquest Nadal?”

Publicat el 22 de desembre de 2020
alicia notiweb.png

El taller online presenta una sèrie de propostes culinàries per celebrar, en petit comitè, aquestes festes de Nadal

Un projecte d’innovació d’Alícia, per a gent gran, seleccionat per Barcelona Ciutat Proactiva

Publicat el 12 de novembre de 2020
20201116 - Gent Gran.jpg

«Gent gran, autonomia, alimentació i xarxes comunitàries de suport i dinamització del teixit comercial» seleccionat com a projecte d’innovació urbana per l’Ajuntament de Barcelona.