ORDENAR PER ÀREA D’EXPERTESA:

LA COL VERDA MANRESANA, UN TRESOR GASTRONÒMIC D’HIVERN DEL BAGES

Cinquena de les guies gastronòmiques que dóna a conèixer la col verda manresana, un dels productes gastronòmics més singulars de la comarca del Bages, i posar-lo en valor a partir de la seva història i les seves aplicacions culinàries. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages i el Rebost del Bages.

DESCARREGAR DOCUMENT
PATRIMONI ALIMENTARI

GUIA DE LA CUINA DEL CABRIT. RECEPTES FÀCILS I SALUDABLES

El Parc Rural del Montserrat, amb la col·laboració de ramaders, la Diputació de Barcelona i la Fundació Alícia, ha elaborat la Guia de la cuina del cabrit, un recurs gastronòmic per donar a conèixer el potencial culinari del cabrit i impulsar el consum d'aquest tipus de carn, molt present al Parc Rural. El receptari compta amb propostes molt variades, on el cabrit és l'ingredient protagonista en tots els plats. La guia no només compta amb un receptari sinó que també recopila informació pràctica sobre l'animal, la ramaderia caprina i l'activitat agroalimentària.

Més informació
PATRIMONI ALIMENTARI

CUINA DE BOSC DEL PALLARS. INDICACIONS PER A RESTAURADORS I CURIOSOS

Una guia per a restauradors i curiosos sobre plantes silvestres i les seves aplicacions a la cuina, amb un total de 20 productes silvícoles de la zona i diferents receptes. Es tracta d’un dels resultats materials del projecte Cuina de Bosc que, des del 2018, desenvolupa l’Ajuntament de Tremp a través del programa ATGPallars i en cooperació amb representants del sector de la restauració i Fundació Alícia.

Més informació
PATRIMONI ALIMENTARI

COLECCIÓ 'ÉS TEMPS DE..."

Espai on trobareu informació i recursos, en forma d’infografies interactives i vídeos, sobre diferents fruites i verdures del nostre territori, fetes amb motiu de l'Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l'Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Més informació
PATRIMONI ALIMENTARI

'ÉS TEMPS DE...COLS' - FRUITES I VERDURES DEL NOSTRE TERRITORI

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre les cols), fetes amb motiu de l'Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l'Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Més informació
PATRIMONI ALIMENTARI

L’OLI, UN TRESOR GASTRONÒMIC DEL BAGES. CORBELLA I VERDAL DE MANRESA

Quarta de les guies gastronòmiques que dóna a conèixer l'oli Corbella i Verdal de Manresa, un dels productes gastronòmics més singulars de la comarca del Bages, i posar-lo en valor a partir de la seva història i les aplicacions a la cuina i les seves aplicacions culinàries. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages i el Rebost del Bages

DESCARREGAR DOCUMENT
PATRIMONI ALIMENTARI

'ÉS TEMPS DE...TARONGES I MANDARINES' - FRUITES I VERDURES DEL NOSTRE TERRITORI

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre les taronges i mandarines), fetes amb motiu de l'Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l'Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Més informació
PATRIMONI ALIMENTARI

'ÉS TEMPS DE...BRÒQUIL' - FRUITES I VERDURES DEL NOSTRE TERRITORI

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre el bròquil), fetes amb motiu de l'Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l'Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Més informació
PATRIMONI ALIMENTARI

'ÉS TEMPS DE...CARBASSES' - FRUITES I VERDURES DEL NOSTRE TERRITORI

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre les carbasses), fetes amb motiu de l'Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l'Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Més informació
PATRIMONI ALIMENTARI

'ÉS TEMPS DE...FIGUES' - FRUITES I VERDURES DEL NOSTRE TERRITORI

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre les figues), fetes amb motiu de l'Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l'Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Més informació
PATRIMONI ALIMENTARI