ON SOM

Fundació Alícia, alimentació i ciència, fundació privada

Camí de Sant Benet, s/n

Complex de Món Sant Benet

08272, Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

NIF: G63360531

La Fundació Alícia està situada al complex de Món Sant Benet, al municipi de Sant Fruitós de Bages, molt a prop de Manresa i a només 45 minuts de Barcelona.

Es tracta d'un espai cultural i d'oci de 18 hectàrees que fusiona l'art medieval i la naturalesa per oferir un espai únic i singular a Catalunya, en el qual el monestir n'és el principal patrimoni. Món Sant Benet es va inaugurar l'últim trimestre del 2007.

La seu d'Alícia està ubicada al centre del complex, en un edifici singular en forma de A, d'una única planta i amb un plantejament obert a múltiples funcionalitats i activitats. El projecte de l'edifici és obra de l'estudi d'arquitectura Clotet-Paricio, mentre que l'espai de cuina i recerca, interiorisme i mobiliari generals es va dissenyar amb l'assessorament de l'arquitecte Oliver Schmidt.

Arribar-hi és fàcil, la zona està molt ben comunicada:

Vinc de Barcelona

Amb cotxe:

Carretera C-58 fins a Terrassa, un cop allà segueix per la C-16 fins arribar a la sortida 54 (St. Fruitós de Bages – Navarcles) i d’allà agafa la N-141 direcció Navarcles. A 450 metres trobaràs l’indicador de Monestir de Sant Benet, surt a la dreta i segueix la carretera fins a Món Sant Benet.

Amb transport públic:

El trajecte Barcelona Sants – Manresa es pot fer a través de la línia R4 de Rodalies RENFE. Un cop a Manresa, pots completar el trajecte fins a Món Sant Benet en taxi –hi ha una parada a la mateixa estació de tren- o en autobús. Si s’opta pel transport públic, cal desplaçar-se fins a la parada d’autobús de la plaça Espanya de Manresa. Cal agafar la línia número 751 que enllaça amb Navarcles. Des de la parada d’autobús de Navarcles fins al monestir hi ha un trajecte a peu d’uns 15 minuts.

Vinc de Tarragona

Amb cotxe:

Autopista AP-7, en direcció Girona – França fins a l’altura de la sortida 25 cap a l’A2, en sentit Manresa. Un cop allà, segueix la C-16 fins arribar a la sortida 54 (St. Fruitós de Bages – Navarcles) i d’allà agafa la N-141 direcció Navarcles. Al cap de 450 metres trobaràs l’indicador de Monestir de Sant Benet, surt a la dreta i segueix la carretera fins a Món Sant Benet.

Amb transport públic:

Mitja Distància RENFE Tarragona- Barcelona Sants, d’aquí pots agafar el tren de Rodalies de la línia R4 fins a Manresa, on pots continuar trajecte fins Sant Fruitós de Bages amb els autobusos números 751, 722, 715 i 712.

Vinc de Girona

Amb cotxe:

Autopista AP-7 en sentit sud fins la sortida 8, a l’altura del CIM La Selva. Un cop allà, agafa la C25 en sentit Vic fins la sortida 141B, segueix la C-16 fins arribar a la sortida 54 (St. Fruitós de Bages – Navarcles) i d’allà agafa la N-141 direcció Navarcles. Al cap de 800 metres trobaràs l’indicador de Monestir de Sant Benet, surt a la dreta i segueix la carretera fins a Món Sant Benet.

Vinc de Lleida

Amb cotxe:

Autopista A-2 en sentit Manresa fins la sortida 518, que serveix per incorporar-te a la C-25 en direcció Girona. Quan arribis a la sortida 141 A, segueix la C-16 fins arribar a la sortida 54 (St. Fruitós de Bages – Navarcles) i d’allà agafa la N-141 direcció Navarcles. Al cap de 800 metres trobaràs l’indicador de Monestir de Sant Benet, surt a la dreta i segueix la carretera fins a Món Sant Benet.

RESERVES
On-Line i visites

tel +34 938 759 401
info@monstbenet.com

FUNDACIÓ ALÍCIA
Complex Món Sant Benet
Camí de Sant Benet, s/n
08272 - Sant Fruitós de Bages

tel +34 938 759 402
info@alicia.cat

INSTAL·LACIONS