TEMPORALMENT SUSPÉS PER LA SITUACIÓ DERIVADA DE LA COVID-19

Amb la voluntat de contribuir al perfeccionament del potencial humà existent en tot el seu àmbit d'actuació i convençuts de la importància que tenen el progrés científic, la investigació i la creativitat per al desenvolupament de la societat, la Fundació Alícia realitza anualment tres convocatòries del CURS APLICAT DE R+D+i CULINÀRIA. MÈTODE ALÍCIA.

El curs és una actuació formativa que té com a finalitat contribuir a millorar la qualificació professional i acadèmica de professionals i estudiants de tot el món que tenen o cursen estudis superiors i universitaris relacionats amb la cuina, la salut i l’alimentació i el patrimoni gastronòmic i alimentari dels territoris.

Es proporciona el mètode en la investigació culinària per ajudar a que tothom mengi millor; que els estudiants i professionals puguin aprendre d'allò que s'ajusti millor a les seves capacitats i potencial, per obtenir el màxim profit. Permet la participació en la recerca aplicada a productes i processos culinaris, en projectes teòrics i pràctics relacionats amb alimentació i salut i també treballs relacionats amb el patrimoni gastronòmic dels territoris.

El curs possibilita la interacció en les àrees de coneixement associades a la cuina i  les disciplines relacionades, des del punt de vista de la ciència, la tecnologia, la salut, la producció d'aliments, la seva divulgació i el seu consum. S’interaccionarà amb tecnòlegs dels aliments, químics, biòlegs, enginyers, nutricionistes, agrònoms, antropòlegs i professionals d’altres disciplines que, conjuntament amb els cuiners, treballen per desenvolupar solucions alimentaries òptimes a les necessitats de la població.

Cada curs té una durada de 3 a 4 mesos i pel seu caràcter aplicat, disposa de places limitades.

Per a més informació: program@alicia.cat

 

FORMULARI DE SOL·LICITUD I BASES DEL CURS

GENER - ABRIL 10/01/20-03/04/20

Obertura: 04/10/2019
Tancament: 04/11/19
Resolució: 18/11/2019

ABRIL - JULIOL 15/04/20-24/07/20

Obertura: 10/01/2020
Tancament: 10/02/2020
Resolució: 28/02/2020