01 - INVESTIGACIÓ EN HISTÒRIA DELS ALIMENTS

Fem recerca aplicada en cuina i història dels aliments. Posem en pràctica receptes històriques amb el màxim rigor i mètode i les utilitzem com a eines de valorització del nostre patrimoni.


02 - VALORITZACIÓ TERRITORIAL

Dissenyem estratègies de dinamització i valorització territorial basades en les potencialitats gastronòmiques de productes alimentaris.

Donem eines de coneixement gastronòmic per a la promoció i la dinamització del consum i l’exportació dels productes del territori.


03 - INVESTIGACIÓ D'APLICACIONS EN CUINA DE PRODUCTES

Investiguem les possibilitats d’aplicació i valoració culinàries de productes del patrimoni territorial. 

  • Estudis de característiques organolèptiques i possibilitats d’aplicació culinàries.
  • Recerca de tradicions i receptes pròpies de cada cultura.
  • Tècniques de cocció aplicables.
  • Possibilitats de combinació de gustos.
  • Elaboració de receptaris.

Aprofundim en l’estudi de productes susceptibles de millorar la salut i la qualitat de vida de persones amb necessitats alimentàries específiques.

 

04 - CURSOS I TALLERS

Dissenyem i impartim tallers formatius adaptats a cada necessitat per fomentar la dinamització territorial partint dels productes alimentaris i la seva aplicació en cuina.