01 - ESTUDI DE PRODUCTES I INGREDIENTS

Analitzem els canvis en els paràmetres de cocció i composició d’un producte per adaptar-los a necessitats concretes.

Innovem per adaptar els aliments a les noves maneres de cuinar. 

Aplicant tècniques i coneixement científic i de cuina, treballem la textura i altres paràmetres dels ingredients i productes per facilitar-ne el tractament en cuina i adaptar-ne el consum a tot tipus de necessitats de les persones.

Innovem en cuina per millorar l’aliment i la seva acceptació. 

 

02 - ESTUDI DE PROCESSOS I APLICACIONS

Investiguem les transformacions dels productes en cuina, aplicant tècniques i coneixement científic.

Treballem els processos que intervenen en la transformació dels aliments: línia freda, cuina al buit, altres coccions, fregits...

 

03 - VALORACIÓ SENSORIAL

Impulsem la valoració sensorial de tendències gastronòmiques. Estudi de les possibilitats culinàries del producte i dels maridatges més apropiats.

Impulsem la valoració sensorial de qualsevol paràmetre relacionat amb els aliments i productes feta des de totes les visions i perfils, multidisciplinaris, que es troben a Alícia.

 

04 - INVESTIGACIÓ CONJUNTA

Conjuntament amb la indústria, càterings, restaurants, universitats i centres de recerca, formem equips de treball per investigar processos i productes des del coneixement de l’entitat interessada i el d’Alícia.


05 - R+D EN TRACTAMENT D'ALIMENTS I R+D EN CUINA

Execució i desenvolupament de projectes de R+D per a l’obtenció i la millora de productes alimentaris i processos.


06 - CURSOS I TALLERS

Dissenyem i impartim cursos i tallers sobre productes, processos i aplicacions en cuina, adaptant-los a les necessitats i requeriments que es demanin.