Fundació Alícia
Alícia dóna servei a:

Analitzem els canvis en els paràmetres de cocció i composició d’un producte per adaptar-los a necessitats concretes.
Innovem per adaptar els aliments a les noves maneres de cuinar.
Aplicant tècniques i coneixement científic i de cuina, treballem la textura i altres paràmetres dels ingredients i productes per facilitar-ne el tractament en cuina i adaptar-ne el consum a tot tipus de necessitats de les persones.
Innovem en cuina per millorar l’aliment i la seva acceptació.
Investiguem les transformacions dels productes en cuina, aplicant tècniques i coneixement científic.
Treballem els processos que intervenen en la transformació dels aliments: línia freda, cuina al buit, altres coccions, fregits...
Impulsem la valoració sensorial de tendències gastronòmiques. Estudi de les possibilitats culinàries del producte i dels maridatges més apropiats.
Impulsem la valoració sensorial de qualsevol paràmetre relacionat amb els aliments i productes feta des de totes les visions i perfils, multidisciplinaris, que es troben a Alícia.
Conjuntament amb la indústria, càterings, restaurants, universitats i centres de recerca, formem equips de treball per investigar processos i productes des del coneixement de l’entitat interessada i el d’Alícia.
Execució i desenvolupament de projectes de R+D per a l’obtenció i la millora de productes alimentaris i processos.
Dissenyem i impartim cursos i tallers sobre productes, processos i aplicacions en cuina, adaptant-los a les necessitats i requeriments que es demanin.