Tallers de cuina fàcil, sana i divertida per aprendre noves receptes i consells per aplicar en el dia a dia, parades de productes agroalimentaris, tallers de dansa, jocs, audiovisuals i exhibicions van omplir durant dos dies d’activitat Món Sant Benet. El 27 i 28 d’abril més de 2.700 persones van participar a la festa per celebrar els cinc anys que la Fundació Alícia porta treballant a Món Sant Benet. Ni la pluja va aconseguir desmerèixer una festa oberta a tot el públic on la recaptació dels tallers (a un preu simbòlic d’un euro) es va destinar al Banc dels Aliments.
Trucs i consells per preparar les carmanyoles i els entrepans més saborosos i saludables sense perdre de vista la seguretat alimentaria. Com organitzar un àpat complert a la nostra carmanyola o com introduir més verdura als nostres entrepans seran algunes de les claus d’aquest taller.
Receptes de tota la vida amb ingredients frescos, en un temps rècord i sense embrutar massa... tot al microones.
A través de la cuina es mostren diverses cultures alimentàries (Europa, Nord d’Àfrica, Àsia i Amèrica central) i com elaborar plats representatius de la cuina de països llunyans.
Taller per prendre consciència i agafar idees per evitar el malbaratament alimentari, un dels temes de gran rellevància social i econòmica que està sent tractat per la fundació Alícia.
> Gelat al moment de fruites madures
Taller participatiu de cuina que pretén acostar els productes de temporada a la nostra taula. Receptes fàcils, divertides i saboroses amb 2 objectius: apropar la cuina als més petits i afavorir el consum de verdures i productes dels horts.
> Amanida de maduixes i avellanes