Sort by area of expertise

Book of thecniques - Batallé

Book of techniques is a space for transmitting knowledge about Batallé l’Únic products through advice, cutting and cooking techniques along with the collaboration of different chefs and the Alícia Foundation

More information
Food heritage

El tomàquet del Bages a la cuina

Guia gastronòmica, editada en catalán, que permite conocer las variedades locales de tomate de la comarca del Bages y sus aplicaciones culinarias. Impulsada por el Consejo Comarcal del Bages como miembro de la Red de Productos de la Tierra y la Diputación de Barcelona.

Download document
Food heritage

LA COCINA DEL JABALÍ EN CATALUNYA

Materiales prácticos para la promoción del consumo de carne de jabalí en la restauración pública y privada, desarrollados por la Fundación Alícia que forman parten de la estrategia de Fundación Cataluña La Pedrera para dar respuesta a la demanda del territorio respecto a la problemática de la proliferación del jabalí.

More information
Food heritage

La cocina de las legumbres

More information
Food heritage
  • .
Food heritage
  • .

Sempio & Alícia Jang Project: Jang Mediterranean revolution

More information
Food heritage
  • .

Pirámide nutricional para favorecer el correcto funcionamiento ocular

Download document
Food heritage
  • .

Recomendaciones dietéticoculinarias durante el tratamiento del cáncer de mama

Volume 3 of the series ‘EAT DURING CANCER TREATMENT’. Diet is an important part of cancer treatment and in the case of breast cancer, the priorities in the feed during treatment are to maintain a healthy weight and a good nutritional status to cope with the disease and recover better. Social project promoted by the Foundation Catalunya-La Pedrera, and developed by the Catalan Institute of Oncology and Alícia.

Download document

Cultiva’m: Enciams

Download document
Food heritage
  • .

Cultiva’m: Tomàquets

Download document
Food heritage
  • .