El taller és l'eina de divulgació per excel·lència de la Fundació Alícia, mitjançant el qual es difonen de manera demostrativa i pràctica els coneixements, les recerques i els projectes i treballs desenvolupats. És el format de difusió més utilitzat per aconseguir fer arribar a tot tipus de públic els coneixements necessaris per aconseguir menjar millor.

Alícia disposa d'un ampli programa de tallers per a escoles, un projecte didàctic confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius. El programa fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l'objectiu és que l'experimentació sigui la principal activitat d'aprenentatge; aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina, alimentació i ciència d'Alícia. Aquests tallers són duts a terme pels Serveis Educatius de Món Sant Benet.

Es programen també tallers a la carta, formats a la mida de les necessitats d'empreses, centres, associacions i tot tipus de col·lectius que volen canalitzar el coneixement d'Alícia vinculant-lo a les seves pròpies necessitats o a les de les persones amb qui es relacionen. Els tallers a mida d'Alícia, tant si s'efectuen a les mateixes instal·lacions com a les del sol·licitant, són una de les activitats públiques de divulgació més requerides i de més èxit de la Fundació. 

    Visita a Alícia: "A LA RECERCA DE L'HOMO ALIMENTARIUS"

“Homo Alimentarius”: individu predisposat a alimentar-se de manera més saludable.

Qui són els Homo Alimentarius? On els podem trobar?

Us convidem a jugar i investigar en una experiència original on a través d’algunes proves i dinàmiques resoldrem aquesta i altres incògnites i anirem descobrint i coneixent què és i quina feina fa la Fundació Alícia , un centre dedicat a la recerca en la cuina que promou la bona alimentació i que treballa perquè tots mengem millor

NIVELL: apte per a tots els públics 
DURADA:
1 hora 30 minuts

DIES: cada dissabte i diumenge a les 13:00 hores

 

GRUPS: consultar disponibilitat de grups i horaris trucant al +34 93 875 94 01 
INFORMACIÓ I RESERVES
+34 93 875 94 01 - info@monstbenet.com 

  


 

Tallers escolars

El programa educatiu de Món Sant Benet ha renovat totalment els tallers per a aquest nou curs. S'han renovat les activitats relacionades amb el monestir i amb l'alimentació. Aprofitant la recerca i el coneixement de la Fundació Alícia, us proposem treballar un àmbit tan important com és l'alimentació des de tres eixos diferents: els hàbits saludables, la descoberta i la cuina històrica.

Consulta les activitats educatives per al curs 2018-2019.

Per rebre més informació dels tallers d’Alícia i fer-hi reserves, dirigiu-vos a:

 93 875 94 01 - serveididactic@monstbenet.com
Tallers a la carta (empreses i professionals)

Es programen tallers a la mida de les necessitats d’empreses, centres, associacions i tot tipus de col·lectius que volen canalitzar el coneixement d’Alícia vinculant-lo a les seves pròpies necessitats o a les de les persones amb qui es relacionen. Els tallers a mida d’Alícia, tant si s’efectuen a les mateixes instal·lacions o a les del sol·licitant, és una de les activitats públiques de divulgació més sol·licitades i de més èxit de la Fundació.

Per rebre més informació dels tallers professionals, dirigir-vos a:

93 875 94 02 - info@alicia.cat

 


ALIMENTIA ACADEMY - culinA2vitae

Conferències i tallers sobre cuina, alimentació i salut

La Fundació Catalunya La Pedrera, en col·laboració amb la Fundació Alícia, presenta un  cicle de conferències i tallers sobre cuina, alimentació i salut que tindran lloc a La Pedrera (ponència) i a Món Sant Benet (taller teòric-pràctic).

Les quatre sessions giraran entorn de la salut, l’activitat física, la sostenibilitat i la innovació i noves tendències, sempre al voltant de l’alimentació. 

culinAvitae és una experiència formativa que aposta per unes conferències divulgatives a La Pedrera, a càrrec de professionals especialitzats; i uns tallers a la cuina per posar en pràctica els conceptes tractats en un centre de referència en alimentació com és la Fundació Alícia, situat a Món Sant Benet.

L’objectiu d’aquest projecte, obert i apte per a tothom, és fomentar els bons hàbits, tant alimentaris com de vida; donar èmfasis a la importància i impacte de l’alimentació en la nostra salut i valoritzar el patrimoni de la cuina catalana.

  • Dates: del 9 de maig ak 15 de juny de 2019
  • Preu: 65€ (inclou l’assistència a les dues sessions, els ingredients i material dels tallers pràctics, degustació de les receptes elaborades i el transport a Món Sant Benet el dissabte)

Més informació i reserves: https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/cicle/culinavitae