El taller és l'eina de divulgació per excel·lència de la Fundació Alícia, mitjançant el qual es difonen de manera demostrativa i pràctica els coneixements, les recerques i els projectes i treballs desenvolupats. És el format de difusió més utilitzat per aconseguir fer arribar a tot tipus de públic els coneixements necessaris per aconseguir menjar millor.

Alícia disposa d'un ampli programa de tallers per a escoles, un projecte didàctic confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius. El programa fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l'objectiu és que l'experimentació sigui la principal activitat d'aprenentatge; aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina, alimentació i ciència d'Alícia. Aquests tallers són duts a terme pels Serveis Educatius de Món Sant Benet.

Es programen també tallers a la carta, formats a la mida de les necessitats d'empreses, centres, associacions i tot tipus de col·lectius que volen canalitzar el coneixement d'Alícia vinculant-lo a les seves pròpies necessitats o a les de les persones amb qui es relacionen. Els tallers a mida d'Alícia, tant si s'efectuen a les mateixes instal·lacions com a les del sol·licitant, són una de les activitats públiques de divulgació més requerides i de més èxit de la Fundació. 

    Visita a Alícia: "Cuinar, menjar, viure"

La Fundació Alícia és una proposta de recerca científica i gastronòmica, única en el món i ubicada al conjunt de Món Sant Benet. Un centre amb vocació social i obert a tothom per promoure la bona alimentació.

Com ens agrada menjar! Les verdures de l’hort, els gelats a l’estiu, l’aperitiu del diumenge...per nosaltres menjar ja no és una simple qüestió de supervivència, és també un plaer i des de la Fundació Alícia treballem perquè tots mengem millor i poder gaudir d’aquests petits plaers de la vida. Però mengem de la millor manera possible? Perquè ens agraden més uns aliments que uns altres? Sempre hem menjat el mateix?

Resoldrem alguns “perquès” de la nostra alimentació quotidiana a través de senzilles receptes demostratives, en una visita on aprendrem com millorar la relació de les persones amb nosaltres mateixes i amb el nostre entorn, sempre utilitzant una eina meravellosa: la cuina.

Les Receptes del Taller: descarrega-les aquí

NIVELL: apte per a tots els públics 
DURADA:
1 hora

GRUPS: consultar disponibilitat de grups i horaris trucant al +34 93 875 94 01 
INFORMACIÓ I RESERVES
+34 93 875 94 01 - info@monstbenet.com 

  


 

Tallers escolars

El programa educatiu de Món Sant Benet ha renovat totalment els tallers per a aquest nou curs. S'han renovat les activitats relacionades amb el monestir i amb l'alimentació. Aprofitant la recerca i el coneixement de la Fundació Alícia, us proposem treballar un àmbit tan important com és l'alimentació des de tres eixos diferents: els hàbits saludables, la descoberta i la cuina històrica.

Consulta les activitats educatives per al curs 2018-2019.

Per rebre més informació dels tallers d’Alícia i fer-hi reserves, dirigiu-vos a:

 93 875 94 01 - serveididactic@monstbenet.com
Tallers a la carta (empreses i professionals)

Es programen tallers a la mida de les necessitats d’empreses, centres, associacions i tot tipus de col·lectius que volen canalitzar el coneixement d’Alícia vinculant-lo a les seves pròpies necessitats o a les de les persones amb qui es relacionen. Els tallers a mida d’Alícia, tant si s’efectuen a les mateixes instal·lacions o a les del sol·licitant, és una de les activitats públiques de divulgació més sol·licitades i de més èxit de la Fundació.

Per rebre més informació dels tallers professionals, dirigir-vos a:

93 875 94 02 - info@alicia.cat