Taller teòric i pràctic: “Alimentació en la Insuficiència Renal Crònica”

Publicat el 27 de setembre de 2018

Pateixes insuficiència renal crònica? O coneixes a algun amic o familiar afectat per aquesta patologia?

Des de la Fundació Alícia hem programat el taller: “Alimentació en la insuficiència renal crònica” que es farà el proper dissabte, 10 de novembre a Món Sant Benet. Una jornada per aprendre la importància de l’alimentació com a estratègia clau per a retardar el deteriorament del ronyó i a conviure amb les restriccions alimentàries de la malaltia. 
 
La insuficiència renal crònica és la causa de mort prematura que més ha incrementat en els darrers 20 anys. Una vegada detectada la insuficiència, l’alimentació es converteix en una eina fonamental per conviure-hi. En el taller: “Alimentació en la Insuficiència Renal Crònica”, una dietista-nutricionista i un cuiner de la Fundació Alícia donaran eines i idees als assistents per tal que l’alimentació en aquesta malaltia sigui molt més fàcil de gestionar.
 
També hi haurà una part pràctica a on els participants cuinaran algunes receptes aplicades, treballades durant el taller. La jornada s’estructura en:
 
11.00h. Benvinguda i presentació
11.20h. Presentació teòrica amb demostració culinària
12.50h. Activitat pràctica de cuina per a grups
13.40h. Presentació i degustació dels plats cuinats pels participants
14.00h. Cloenda
 
Pots fer la inscripció a les jornades aquí