Recomanacions dietètiques per a persones amb càncer de mama

Publicat el 18 d'octubre de 2017

"Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer de mama" forma part de la col·lecció “Menjar durant el tractament del càncer”

L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del de mama, les prioritats són mantenir un pes adequat i un estat nutricional òptim per afrontar la malaltia i recuperar-se millor.

En el dia mundial contra el càncer de mama, us recordem que a la web de la Fundació Alícia us podeu descarregar, de forma gratuïta, "Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer de mama", elaborada conjuntament per la Fundació Alícia i l'Institut Català d'Oncologia (ICO).

La guia té com a objectiu ajudar les dones amb càncer de mama que es troben en tractament a gestionar l’alimentació a partir d’unes recomanacions dietètiques molt senzilles i pràctiques per seguir durant el dia a dia del tractament, i oferir-los pautes i preparacions culinàries concretes per fer front als efectes secundaris que poden aparèixer més freqüentment durant les diferents teràpies.

"Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer de mama" forma part de la col·lecció “Menjar durant el tractament del càncer”. Disponible a l'apartat de publicacions d'aquesta mateixa web, a hores d'ara ja s'ha editat un volum de recomanacions generals, un de mites i creences alimentàries durant el tractament, i un d’específic per a persones que pateixen càncer de cap i coll".

En total la col·lecció estarà formada per un total de nou guies. A hores d’ara, l'equip de la Fundació Alícia i l'ICO ja treballen en la cinquena de les guies: recomanacions específiques durant el tractament del càncer de còlon.