PROGRAMA TAS, UNA PROPOSTA DE FUTUR

Publicat el 5 de novembre de 2014

El Programa TAS (Tu i Alícia per la Salut), que la Fundació desenvolupa des del 2011 ha conclòs una fase de tres anys d’estudi i intervenció directe en diferents centres escolars de la geografia espanyola, amb els que s’ha arribat a més de 4.500 escolars, pares i professos. El programa, en l’actualitat, posa a disposició de qualsevol centre d’educació secundària espanyol la Plataforma TAS, un projecte de treball en línia i gratuït basat en una metodologia contrastada i eficaç.

La Plataforma TAS, disponible per als professors i els centres educatius que n’estiguin interessats durant el curs 2014-2015, ofereix les eines necessàries per a poder treballar la millora dels hàbits alimentaris i d’activitat física a l’aula i, sobre tot, fomentar que siguin els mateixos adolescents, amb la seva implicació activa directe, els impulsors i gestors dels canvis. Des de que es posés en marxa la plataforma el passat mes de setembre del 2014, més de 90 classes de 65 centres d’ensenyament de diferents regions s’han inscrit a la Plataforma TAS. La data límit d’inscripció és el 12 de desembre de 2014 per a tots els itineraris de la Plataforma, a excepció de l’itinerari Exprés, que te com a data límit el 3 d’abril de 2015.

Per a conèixer les modalitats en els itineraris de la Plataforma TAS podeu contactar enviant un correu electrònic a: programaTAS@alicia.cat