Oberta la convocatòria per fer les pràctiques a Alícia

Publicat el 12 de gener de 2018

El programa de formació comprèn les diferents àrees de coneixement associades a la cuina i les disciplines relacionades

Vols contribuir a que tothom mengi millor? Estàs realitzant estudis superiors i universitaris relacionats amb la salut i l'alimentació?  Ets cuiner? Fins el proper 8 de febrer està oberta la convocatòria del programa de beques de la Fundació Alícia.

Aquesta convocatòria correspon a les pràctiques que es duran a terme des de principis d’abril fins a finals de juliol a les instal·lacions de la Fundació Alícia a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages.

El programa de pràctiques d’Alícia va adreçat a estudiants d’arreu del món i que vulguin millorar la seva qualificació professional. Comprèn les diferents àrees de coneixement associades a la cuina i les disciplines relacionades, des del punt de vista de la ciència, la tecnologia, la salut, la producció d'aliments, i el seu consum.

A banda d'assolir coneixement i aprenentatge en la recerca aplicada a productes i processos culinaris, els estudiants podran participar en projectes teòrics i pràctics sobre hàbits alimentaris en un centre de referència mundial. A més, comptaran amb l'assessorament dels experts de la Fundació Alícia per a l'elaboració dels seus projectes de recerca i el dret d'ús de les instal·lacions de la fundació, el material i la matèria primera necessaris.

El programa de beques de la fundació va néixer el 2007 amb l’objectiu de proporcionar coneixement, rigor científic i mètodes per complementar la formació acadèmica dels estudiants  Per aquesta convocatòria hi ha un total de nou places. L'adjudicació inclou les despeses de manutenció per als estudiants durant la durada de l'estada a la Fundació Alícia en concepte d'allotjament i dietes. Les pràctiques no són remunerades.

Per a més informació consulteu http://www.alicia.cat/ca/alicia/becaris