Món Sant Benet estrena un nou taller d’alimentació per a diabètics

Publicat el 24 de gener de 2018

La matinal anirà a càrrec dels experts de la Fundació Alícia i servirà per donar eines culinàries per gestionar la malaltia

Adreçat a persones que pateixen la patologia i familiars, se celebrarà el 17 de febrer

Món Sant Benet estrena el proper 17 de febrer un nou taller d'alimentació durant la diabetis. Impartit pels experts de la Fundació Alícia, busca donar eines per facilitar el dia a dia i millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen diabetis.

Sota el títol "L'alimentació en la diabetis", el taller va adreçat a persones afectades per aquesta restricció alimentària i les seves famílies. De tres hores de durada, comptarà amb una primera part més teòrica en la que una dietista-nutricionista resoldrà els dubtes.

Hi haurà una demostració culinària en la qual s'ensenyarà a utilitzar nous aliments o ingredients poc coneguts que poden ser interessants per aquesta patologia; a fer ús de diferents tècniques, estris i mètodes de cocció tradicionals i altres tècniques d'avantguarda; i a fomentar la creativitat per evitar la monotonia.

Posteriorment, en la part pràctica, els participants hauran de pensar, dissenyar i cuinar algunes receptes aplicant els conceptes treballats. En tractar-se d'una activitat dinàmica s'han limitat les places del taller, pel que cal fer inscripció prèvia.

Més informació i reserves