Més d’una vintena de persones participen en una jornada per a dones del Món rural organitzada per la Fundació Alícia

Publicat el 20 de novembre de 2018

La Fundació Alícia acull la Jornada dones del Món Rural. Innovem a través dels productes de les dones rurals a la Catalunya Central

Unes jornades teòriques i pràctiques entorn l’elaboració i transformació de productes provinents de l’agricultura i la ramadera de la Catalunya Central, utilitzant la cuina com a eina de transformació i creació de coneixement, van omplir la Fundació Alícia de dones innovadores i actives en el sector primari. La jornada tenia com a objectiu fomentar la creativitat i la innovació, afavorir l’intercanvi d’experiències i donar eines de cuina i consells per a l’elaboració de receptes sanes i pràctiques per al dia  a dia.


Les sessions, que van allargar-se durant tot un matí, van anar des d’un taller de tendències i eines creatives aplicades a la innovació gastronòmica a través de la cuina fins a una xerrada sobre “Com donar valor al territori a través dels productes de la terra”. La Jornada va permetre a les assistents posar a la pràctica el disseny de plats a partir d’un producte concret o l’aplicació de noves tècniques innovadores a la cuina. El seminari tècnic estava dirigit, principalment, a dones que, a més de ser productores, elaboren, comercialitzen, i fins i tot cuinen el seu producte. La jornada apostava, seguint la filosofia base de la Fundació Alícia, per la promoció d’una alimentació bona, sana, sostenible i ràpida a partir dels productes de la nostra terra.