La Fundació Alícia acull la presentació de la guia d’ús del tomàquet en el marc de la Festa del tomàquet del Bages

Publicat el 18 de juliol de 2018

La Festa del tomàquet del Bages és l’escenari perfecte per presentar la “guia d’ús del tomàquet” que, impulsada pel Consell Comarcal del Bages, ha comptat amb la col·laboració i assessorament de la Fundació Alícia.

L’objectiu de la guia és promoure l’ús de varietats de tomàquet locals tant a les llars com als establiments de restauració del Bages i, així, incorporar la gran diversitat de tomàquets que tenim a la cuina en el nostra dia a dia.

 La guia s’ha desenvolupat gràcies a la tasca d’un equip de treball multidisciplinari i sota la direcció d’un responsable de cuina de la Fundació Alícia, ja que el projecte té un fort component pràctic de recerca per definir les funcionalitats i possibilitats de cada varietat de tomàquet. El producte final, de caire divulgatiu, ofereix consells, trucs, receptes i notes de tast dels tomàquets del Bages.

La jornada de presentació servirà per donar visibilitat a la guia i servirà, també, per realitzar una demostració culinària d’algunes de les receptes presents a la guia.

Si voleu podeu fer la vostra inscripció aquí