La Fundació Alícia presenta, a la Pedrera, la guia "Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer colorectal"

Publicat el 3 de desembre de 2018

La Fundació Alícia a l'Afterwork a la Pedrera sobre Alimentació i Cáncer amb beneficis per La Marató de TV3

El dilluns, 17 de desembre, la Fundació Alícia serà a l’Afterwork de la Pedrera parlant d’Alimentació i càncer: la importància del menjar en la qualitat de vida del pacient. Primer amb una conversa científica entre la Dra. Elena Élez, investigadora del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), i Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.


I, seguidament, amb la presentació de la guia: "Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer colorectal”, el cinquè volum de la col·lecció “Menjar durant el tractament del càncer”, a càrrec d’Elena Roura, de la Fundació Alícia i Lorena Arribas, de l’Institut Català d’Oncologia.


Aquesta activitat es gratuïta amb inscripció prèvia. Per cada assistent a l’acte, la Fundació Catalunya La Pedrera farà una aportació de 25 euros a La Marató de TV3 que, enguany, està dedicat a la investigació del càncer.

 

Lloc: Auditori de La Pedrera

Hora: 18.30h