La Fundació Alícia organitza una Jornada Tècnica sobre promoció del Patrimoni Agroalimentari

Publicat el 25 d'abril de 2016

La Fundació Alícia organitza una matinal amb l'objectiu de divulgar els projectes que ha desenvolupat en l'àmbit de Patrimoni Agroalimentarivamb entitats i administracions en els darrers anys

Productes de la terra i dinamització del territori' és l'eix de la segona jornada tècnica que la Fundació Alícia portarà a terme a Món Sant Benet en el marc de la quarta edició de la Festa Alícia't, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona.

La matinal, destinada a públic tècnic i professional, es portarà a terme al monestir de Sant Benet, el pròxim 29 d'abril i té com a objectiu explicar els projectes que desenvolupen els professionals de la Fundació Alícia, tant en el camp de la promoció del producte agroalimentari local, com la posada en valor del patrimoni cultural o la dinamització econòmica, sempre amb la cuina com a denominador comú.

El patrimoni agroalimentari local, els productes, les receptes, les tradicions i els paisatges lligats a la cultura agroalimentària entesos com oportunitats de dinamització i reequilibri territorial són els eixos de les ponències i taules rodones que integren el programa de la jornada que es desenvoluparà entre 2/4 de 10 del matí i 2/4 de 2 de la tarda.

Trobareu el programa detallat en aquest enllaç:

Descarrega el Programa