Adaptar l’alimentació a l’envelliment de la població, un repte i una oportunitat de negoci

Publicat el 11 de juliol de 2019

La II Jornada professional d’alimentació per a un envelliment saludable, celebrada a Món Sant Benet, reuneix prop d’un centenar de professionals i experts per reflexionar i debatre sobre els reptes i les oportunitats que planteja una societat que es fa gran.

 

Un centenar de professionals i experts de diferents àmbits van trobar-se a Món Sant Benet per posar damunt la taula reptes i oportunitats d’una societat que tendeix a l’envelliment en la II Jornada professional d’alimentació per a un envelliment saludable impulsada per la Fundació Alícia.

La jornada va permetre  escoltar casos pràctics, estudis i experiències nacionals i internacionals que donen resposta a un envelliment de la població.

L’objectiu: endegar iniciatives i prendre consciència de la importància de millorar la qualitat de vida de la nostra gent gran i, també, saber aprofitar noves oportunitats de negoci. En aquest sentit l’alimentació hi juga un paper rellevant en tres estadis: el de prevenir, el de cuidar i el de curar o augmentar la qualitat de vida. 

La silver economy, la generació d’entorns i dinàmiques amigables en l’alimentació o la relació entre allò que mengem i l’edat que tenim, son alguns dels temes que van plantejar-se durant la jornada.