La Fundació Alícia i la UOC impulsen dos seminaris sobre alimentació saludable a l’escola

Publicat el 27 de maig de 2020

Què vol dir menjar bé? Com mengen els nostres nens? Per què mengem com mengem?

La Fundació Alícia i la Universitat Oberta de Catalunya impulsen, aquest mes de juny, uns seminaris formatius sobre alimentació saludable a l’escola.

L’objectiu de la formació és que des de l’àmbit educatiu es promogui una alimentació no només saludable sinó també adaptada culturalment, responsable, sostenible i ètica en què, a part de reduir el malbaratament alimentari, es potenciï el desenvolupament agroalimentari local i els productes de temporada.

Els cursos també proposen una visió de l’alimentació segura i saludable que alhora ha de ser satisfactòria, agradable i aportar plaer sensorial, reivindicant el paper de la gastronomia per fomentar una major adhesió a un patró de l’alimentació saludable.

Tindran una durada d’un mes i s’iniciaran el 17 de juny en format online. Per ternir la informació complerta dels cursos, podeu accedir a través dels següents enllaços:

La cuina, eina de menjar bé

Alimentació saludable a l'escola