La Fundació Alícia, entre les 12 empreses més connectades a la innovació del 2016

Publicat el 16 de desembre de 2016

La Fundació Alícia està entre els 12 casos d'èxit empresarial més rellevants del 2016, segons l'agència per a la competitivitat de l'empresa (ACCIÓ) de la Generalitat. L'organisme reconeix a les empreses que aposten per la innovació per augmentar la seva competitivitat i incrementant la seva rellevància al mercat.

De la Fundació Alícia en destaca el seu treball per millorar els hàbits alimentaris, ajudar els cuiners a impulsar l'oferta gastronòmica, donar respostes culinàries a les persones amb requeriments especials de salut. També ressalta la tasca que s'està realitzant per potenciar l'R+D+i de les empreses del sector agroalimentari a través de la recerca i el desenvolupament de coneixements, productes i utensilis que millorin la praxi culinària.

Acompanyen al rànquing de casos empresarials d'èxit apostant per la innovació la Universitat Autònoma de Barcelona, Captio, Icar Vision, Cardionkive, l'Hsopital Sant Joan de Déu de Barcelona, BAPP, Maier 3D, Arquimia, Genocosmetics LAB, Smartive, isardSAT.