LA FUNDACIÓ ALÍCIA ACULL UNA NOVA JORNADA D'ESTRATÈGIES PER ALS MENJADORS ESCOLARS - INSCRIPCIONS OBERTES

Publicat el 4 de juliol de 2016

Amb motiu de l’any internacional del llegum, l'Agència de Salut Publica de Catalunya ha iniciat un seguit d’actuacions per tal de promoure el consum de llegums entre la població, en especial entre la població infantil. El llegum reuneix un seguit de característiques nutricionals, gastronòmiques, econòmiques i de sostenibilitat alimentària, que el fan molt recomanable com a font alimentària.

En aquest context, l’Agència de Salut Publica de Catalunya i la Fundació Alícia promouen una nova edició de les jornades estratègiques relacionades amb els menjadors escolars. El dia 8 de setembre, a la seu d'Alícia en el complex Món Sant Benet a Sant Fruitós del Bages, es durà a terme l'edició basada en les Estratègies per incrementar la presencia i l’acceptació dels llegums en el menjador escolar, amb l'objectiu d’oferir eines per tal d’incrementar aquest aliment en les programacions de menús escolars així com per millorar el grau d’acceptació dels comensals, en relació a les preparacions.

La jornada va dirigida a cuiners/res, responsables de menjadors escolars, AMPAS, empreses de restauració que treballen en aquest àmbit, tècnics municipals de Salut Pública i altres professionals de l'entorn de la gestió de menjadors escolars.