La Fundació Alícia acosta l'alimentació saludable als visitants del Tibidabo

Publicat el 11 d'octubre de 2017

Els tallers s’estan realitzant cada diumenge d’octubre i van adreçats a les famílies

La Fundació Alícia acosta l'alimentació saludable a les famílies que visiten aquest mes d'octubre el parc d'atraccions Tibidabo de Barcelona. A través de tallers familiars, l'objectiu és incidir en petits i grans de la importància d'una dieta sana i equilibrada per gaudir d'un estat de salut òptim.

Els tallers van arrencar el passat dia 8 i es duran a terme cada diumenge del mes d'octubre. A càrrec dels experts d'Alícia, la sessió, d'una hora i mitja de durada, compta amb una part demostrativa i una de pràctica. 

La temàtica del taller varia cada setmana. El primer dels tallers va tenir com a protagonistes els fideus. Es van explicar els seus beneficis i es van donar eines als assistents d'elaboració.

Aborden diferents àmbits, des de com evitar el malbaratament a com donar eines per cuinar saludablement d’una manera senzilla

Aquest diumenge, dia 15, serà el torn de la cuina ràpida saludable en família. En aquest cas s'aprendrà a cuinar plats molt ràpids de fer, per compartir i cuinar amb els més petits de casa.

El dia 22 se centrarà del malbaratament. Així, es donaran eines per aprofitar i reaprofitar al màxim els aliments per tal d'evitar el malbaratament alimentari.

Finalment, el taller del dia 29 posarà l'accent en els fruits secs. El taller, destinat als més petits, pretén acostar aquest grup d'aliments i donar trucs per a cuinar-los de forma divertida.

Fundació Alícia i el Tibidabo van establir el 2014 un acord de col·laboració. Des del 2015, coincidint amb el mes de l'alimentació de Tibidabo, cada octubre els experts d'Alícia imparteixen tallers sobre alimentació saludable per a les famílies.

En paral·lel, la Fundació Alícia i Tibidabo fa anys que treballen perquè els visitants gaudeixin d'una oferta gastronòmica atractiva, saludable i de qualitat. En aquests moments el treball passa per oferir menús per a persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies.