La Festa Alícia’t torna a omplir Món Sant Benet d’aficionats a l’alimentació saludable

Publicat el 29 d'abril de 2018

La 6a edició de la Festa Alícia't ha omplert totes les places dels tallers i ha portat a Món Sant Benet una important afluència de públic durant el cap de setmana

Un any més, i tot i l’inconvenient del mal temps durant la jornada d’avui que ha obligat a suspendre algunes de les activitats previstes a l’aire lliure, la Festa Alícia’t ha aconseguit imposar-se i omplir d’aficionats a l’alimentació Món Sant Benet. Tan a la jornada de dissabte com a la de diumenge es va fer un ple absolut als tallers de compra ocupant totes les places disponibles, un total de 1.500 dissabte i més de 1.600 diumenge.
En la seva sisena edició la Festa Alícia’t s’ha consolidat com a referent en la promoció dels hàbits alimentaris saludables. Mostra d’això és que a mitjans de setmana ja hi havia més del 60% de les places disponibles reservades.

 

Els assistents a la Festa han pogut aprendre’n més sobre els fermentats, descobrir la varietat de “healthy street food” existent, repensar les croquetes del segle XXI o aprendre a cuinar les receptes de l’àvia al microones, entre d’altres propostes. També hi ha hagut espai pels més menuts: tallers i activitats de lliure i espectacles. Un dels plats forts es va viure ahir a la tarda amb el concert del grup Xiula a l’escenari del Prat que va fer ballar i cantar a petits i grans.

L’aposta per les cuines amb estrella, una de les principals novetats de l’edició d’enguay, ha estat tot un èxit. Durant el cap de setmana s’ha pogut escoltar i viure la cuina de Can Jubany, amb el cuiner Nando Jubany; la del restaurant L’Ó amb el xef Jordi Llobet al capdavant, la creativitat dels fogons de l’Estany Clar, gràcies als xefs Jaume Sebastià i Sergi Fernàndez, i el projecte dels Casals, excel·lent cuina del Terrer, gràcies al xef Oriol Rovira.

Una altra novetat de l’edició d’aquest any, la visita guiada a la Fundació Alícia“Alícia a través del mirall” ha resultat molt atractiva, també, per la seva originalitat i capacitat de sorprendre.

Alícia’t es fa gran, un any més, amb l’objectiu de difondre bons hàbits alimentaris a través de la pràctica d’una cuina saludable, fàcil i divertida. La iniciativa està organitzada per la Fundació Catalunya La Pedrera, amb la Fundació Alícia, i la Diputació de Barcelona.

Projectes com el de la Festa Alícia’t ajuden a la consolidació de Món Sant Benet com un centre de coneixement de referència internacional en alimentació.