Inscripcions obertes per a fer les practiques professionals a Fundació Alícia

Publicat el 10 d'octubre de 2017

El programa de formació comprèn les diferents àrees de coneixement associades a la cuina i les disciplines relacionades 

Vols contribuir a millorar l'alimentació de les persones? Fins el proper 11 de novembre està oberta la convocatòria del programa de beques de la Fundació Alícia. Les pràctiques van adreçades a estudiants que cursin estudis superiors i universitaris relacionats amb la salut i l'alimentació arreu del món i que vulguin millorar la seva qualificació professional.

Aquesta convocatòria correspon a les pràctiques que es duran a terme el primer quadrimestre del 2018 –de principis de gener a finals d’abril– a les instal·lacions de la Fundació Alícia a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages.

El programa comprèn les diferents àrees de coneixement associades a la cuina i les disciplines relacionades, des del punt de vista de la ciència, la tecnologia, la salut, la producció d'aliments i el seu consum. A banda d'assolir coneixement i aprenentatge en la recerca aplicada a productes i processos culinaris, els estudiants podran participar en projectes teòrics i pràctics sobre hàbits alimentaris en un centre de referència mundial. A més, comptaran amb l'assessorament dels experts de la Fundació Alícia per a l'elaboració dels seus projectes de recerca i el dret d'ús de les instal·lacions de la fundació, el material i la matèria primera necessaris.

Es duran a terme durant el primer quadrimestre de 2018 a Món Sant Benet

El programa de beques de la fundació va néixer el 2007 amb l’objectiu de proporcionar coneixement, rigor científic i mètodes per complementar la formació acadèmica dels estudiants  Per aquesta convocatòria hi ha un total de nou places. L'adjudicació inclou les despeses de manutenció per als estudiants durant la durada de l'estada a la Fundació Alícia en concepte d'allotjament i dietes. Les pràctiques no són remunerades.

Per a més informació consulteu http://www.alicia.cat/ca/alicia/becaris