I Jornades Professionals d’Alimentació per a un envelliment saludable

Publicat el 20 de juliol de 2018

L’oportunitat de descobrir com serà el futur de l’alimentació de les persones grans. 21 i 22 de setembre

No perdis l’oportunitat de descobrir com serà el futur de l’alimentació de les persones grans. Vine a viure dos dies de sessions teòriques i pràctiques que et re-situaran i et faran estar al dia de les darreres tendències, idees i possibilitats que planteja l’alimentació a la 3a edat.

Si treballes en el sector sociosanitari, la indústria alimentària, l’àmbit acadèmic, la investigació, o en empreses de salut, entre d’altres espais vinculats, aquesta és, sense dubte, una cita ineludible al teu calendari. La Fundació Alícia proposa una jornada update que planteja un repte majúscul: debatre i abordar reptes i oportunitats reals per millorar la qualitat de vida de la nostra societat.

Especialistes i professionals de diferents àrees com la recerca, la indústria alimentaria, l’àmbit assistencial, l’àmbit hospitalari, l’àmbit acadèmic, l’institucional, l’administració, la distribució, la creativitat culinària... posen dates i hores per coincidir i identificar l’estat de la qüestió i les necessitats, des d’una visió holística, per analitzar les oportunitats i desenvolupar respostes alimentàries pràctiques i innovadores, per afrontar els reptes presents i futurs de l’alimentació i la gent gran.

Vols formar-ne part? Consulta, aquí, el programa de les jornades professionals i fes la teva inscripció.

Per a més informació: jornada.alicia.cat