FUNDACIÓ ALÍCIA GUARDONADA AMB UN PREMI A LA PROMOCIÓ D’UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE EN L’ÀMBIT ESCOLAR

Publicat el 5 de novembre de 2014

El Programa TAS (Tu i Alícia per la Salut), dut a terme per la Fundació Alícia amb el patrocini de Mondeléz International (anteriorment anomenada Kraft Foods Foundation) i amb l’objectiu de millorar els hàbits alimentaris i d’activitat física dels adolescents espanyols entre 14 i 15 anys, ha sigut guardonat aquest novembre amb el Premi Estrategia Naos del 2013 a la promoció d’una alimentació saludable en el àmbit escolar. Aquest reconeixement el concedeix l’Agència Española de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN), pertanyent al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

En aquesta setena edició dels Premis Estratègia NAOS, 40 projectes d’un total de 140 van ser seleccionats per l‘avaluació per part dels membres del jurat.

L’estratègia NAOS (Nutrició, Activitat Física i Prevenció de la Obesitat) te l’objectiu de sensibilitzar la població del problema que la obesitat representa per la salut així com també impulsar totes les iniciatives que contribueixin a aconseguir que els ciutadans, especialment els nens i els joves, adoptin hàbits de vida saludables, principalment a través d’una alimentació saludable i pràctica regular d’activitat física.

Ricardo Hernández, Director d’Assumptes Corporatius de Mondeléz Iberia diu: “suposa un gran honor per a nosaltres rebre aquest important reconeixement per part del Ministeri de Sanitat. Són molts, i molt bons, els projectes que es presenten als premis Estrategia Naos, aspecte que posa en valor aquesta emocionant aventura que vam començar el 2011 i que segueix obtenint guardons que reconeixen la seva contribució en la millora dels hàbits d’alimentació i activitat física dels adolescents”.

Per altra banda, la Doctora Elena Roura, responsable del departament de Salut i Bonsa Hàbits Alimentaris de la Fundació, ha posat de relleu que “l’esforç que hem dedicat a impulsar el Programa TAS ha merescut la pena. Els resultats s’estan obtenint a través de la implicació dels escolars que, poc a poc, van prenent consciència de la importància que te cuidar-se adequadament. Encara queda molt per a fer, però premis com aquest ens motiven per seguir treballant en aquesta línia”.

 

Coneix el Programa TAS clicant AQUÍ